Sex

Dask?

2019-11-21 01:04 #0 av: AnnaFo

Hur vanligt är det egentligen att killen daskar till tjejen på rumpan när han tar henne bakifrån? Killen jag träffar nu gör det ibland när vi båda har blivit riktigt upphetsade. Mitt ex gjorde aldrig det. Jag har dock varit med killar förut som har gjort det. Händer det för er? (Jag gillar det, i alla fall med killen jag är med nu).

Anmäl
2019-11-21 12:43 #1 av: MissClue

Jo det har ju hänt men det känns så onaturligt, typ som man var med i en B-porrfilm. Min nuvarande kille daskar bara min stjärt med kläderna på.

Anmäl
2019-11-22 19:34 #2 av: manmedtankar

#1 BDSM är äldre än den moderna porren (okej porr har alltid funnits, men var tecknad eller i skrift innan kameran). Det handlar fantasier och rollspel, fetisher grundar sig ofta i att utmana sina rädslor.  Skinkorna är...roliga i brist på bättre ord att smälla lite lätt på, och det ger ett lagom sting för mottagaren. BDSM under samtycke handlar väldigt mycket om att bygga upp ett förtroende och lita på varandra. Det är helt okej att du upplever det som onaturligt och du har rätt att bli respekterad för det, men att säga att det är ungefär lika onaturligt som en B-porrfilm är inte riktigt sant. Det mest onaturliga där är att det är så överdrivet och grovt och inte särskilt trovärdiga skådespelare.

Anmäl
2019-11-22 19:36 #3 av: manmedtankar

Vanligare än folk vill erkänna skulle jag tro. Ni är absolut inga freaks, finns mycket konstigare fetisher.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.