Känslor

Han ignorerar mig från ingenstans...

2019-12-04 18:59 #0 av: Isabell838

Har träffat en kille som är några år äldre flera gånger (jag är 16). Allt kändes jättebra och han sa att han helst ville ha något seriöst med mig och inte bara kk-förhållande. I förrgår låg vi för första gången och han sa att ja va en av dom bästa han vart med. Men nu ignorerar han mig. Väntade i en dag för att se om han skulle skriva men de hände aldrig så jag skickade och frågade hur han mådde, de enda svaret jag fick var ”bra”. Han har gått från att vilja ses jämt och skicka hjärtan 24/7 till att skita i mig. Har alltid mått extremt dåligt i min kropp och får bara ännu sämre självförtroende när han ignorerar mig efter de som hände. Är de normalt att killar brukar göra såhär eller vill han bara inte ha nått med mig att göra längre?

Anmäl
2019-12-04 19:06 #1 av: Hera

Tyvärr är en del bara ute efter sex. När dom fått det är det inte spännande mer.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2019-12-05 11:59 #2 av: Devya

Normalt skulle jag inte vilja påstå att det är.

Hur länge hade ni känt varandra?

Beklagar att det har gått så här. Det är verkligen inte ok att bete sig såsom han gör.

Anmäl
2019-12-05 14:25 #3 av: Åsa S

Tyvärr väldigt vanligt beteende  bland omogna män  i olika åldrar det finns många som ljuger och spelar en romantisk roll för att få det som de vill och sedan var det inte kul längre och märker de att man inte är lättlurad försvinner de rätt fort med i jakten på nästa projekt. En man jag mötte via dejting i 45års åldern kallade det för att dressera kvinnan, så hon gjorde som man ville (han blev historia rätt snabbt trodde inte man kunde vara så omogen då man var så gammal).

Anmäl
2019-12-06 10:48 #4 av: OlgaMaria

Känns som en person du inte ska ha något mer att göra med. Var rädd om dig! ❤️

/ OlgaMaria, sajtvärd på Allergier iFokus

Anmäl
2019-12-07 01:39 #5 av: MissClue

jag mår fysiskt illa av att höra sånt beteende.särkilt av uttrycket "en av de bästa jag haft". även om det är en komplimang typ, så hur fräscht är det att bli poängsatt och känna sig som en i mängden.  Det låter inte normalt  utan som någon omogen kille som spelar spel. Kanske är normalt i yngre ålder iofs, men hade ngn sagt till mig nu i 30+ att jag var en av de bästa den haft, utan att jag frågade så hade jag sagt att han var en bajskorv och sökt vidare efter någon som tar sex mer seriöst

Anmäl
2019-12-08 01:07 #6 av: Lona

#5, Tror dessvärre inte att det är ovanligt med "poängsättning" i äldre årgångar heller. Åtminstone om jag ska döma av en del av mina bekanta på 40+ Pustar

"Glass löser allt!" /Källa Glassgård, Öland
Toktantens dagbok - Om hästar, hundar och livet i största allmänhetBlomma

Anmäl
2019-12-08 01:49 #7 av: MissClue

#6 så är det säkert, men ok om man håller det för sig själv eller mellan vänner (även om det också är urk), men att berätta för den man legat med, usch. 

Anmäl
2019-12-21 02:25 #8 av: Noctis

Skumt att han totalignorerar dig efter allt detta intima. 

Inte okay. Pojkvasker... 

Låt inte detta sänka dig! Lär känna dig själv och våga vara ärlig med om du verkligen vill vara intim eller om det känns som att du gör det för att vara snäll.

Han verkade tappa intresset när hans "peak of dreams" nåddes. Som att han upptäckt det som finns att upptäcka (enligt hans intresse).. som enbart står för honom. Att lära känna varandra ordentligt utan att måsta skynda, är ett gott tecken på killar/tjejer som inte bara har ett mål i sikte. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.