Etikett: allmänt
Läst 931 ggr
0
o.t ta bort från msn
Om mnatagit bort en kontakt å msn fast inte blockat den kan den e om jag e online då eller visas jag som offline?=
0
#1
Det har jag för mig att man kan ja.
Du kan däremot sätta dig själv som "Visa offline". Tror dock bara att du kan göra det så att alla tror att du är offline - sedan kan du skriva till de du vill och då ser de att du är online.
Bara för att du tar bort någon / blockar någon på din lista, så är du kvar på deras. Så har jag för mig att det är i alla fall.
mvh Martin
0
#2
Om man tar bort ngn från msn utan att blocka kan de se om du är online eller inte, de kan ju självklart också skriva till dig.. Det är ju bara du som tagit bort personen och den märker ju inte det :P
0
#3
Så det är blocka OCH ta bort som gäller :)
0
#4
aaaah ska genast blocka:D