Sex

Sex utomhus?

2018-07-29 02:36 #0 av: AnnaFo

Har ni haft sex utomhus någon gång denna varma sommar? Vore kul att höra!
Jag och min kille gjorde det en gång när vi var på ett fint ställe och inte kunde sova och gick ut ”för att ta lite luft”. Det var varmt fast det var jättetidigt på morgonen. Vi gick ner till vattnet. Inte en människa på den lilla stranden. Vi bredde ut en filt och myste och det ena ledde till det andra och jag tvekade och vågade inte först men insåg att risken för att nån skulle komma dit den tiden var så liten och så var det en sjukt upphetsande situation så bikinin åkte av och sen hade vi hett sex ganska länge medan solen steg. Speciell känsla med solen och vinden på kroppen medan man har sex. Efteråt badade vi och det var superromantiskt och kul. Vill gärna göra nåt liknande igen men inte ofta man befinner sig på rätt plats vid rätt tillfälle så jag tänker och försöker planera ett sådant igen haha.
Ni som har gjort det utomhus, hur fick ni till det? Var det planerat eller spontant och var var ni någonstans? Tyckte ni att det var bra och skulle ni kunna göra det igen?

Anmäl
2018-07-29 07:11 #1 av: MonicaLagerquist

Sex ute är väl alltid trevligt.Har haft sex ute ett antal gånger i år.Ute i segelbåten är  det vanligaste stället numera.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-29 17:36 #2 av: [Sacred Pipe]

Nä fy så osmakligt  och otäckt andra kan komma och gå så skärp er för ni kan göra skada mot dom som far illa av ert beteende både vuxna och BARN  Ledsen

Jag vill inte se er och få med mig, billigt billigt beteende vet skäms på er .

Hänsyn mot medmänniskor är A och O , Usch så billigt förfarande mot andra människor har ni ingen skam alls  Arg

Vad ni gör hemma är er sak men på allmänna platser för tusan skärp er, jag lär ta er i örat om jag ser er det backar jag inte en sekund förLedsen

Anmäl
2018-07-29 17:40 #3 av: MonicaLagerquist

     #2     Tror du att du skulle ha en chans att få syn på oss så kan du snabbt lägga undan de tankarna.

Självklart ser man till att man är ensamma och att ingen har möjlighet att se nått.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-29 17:48 #4 av: [Sacred Pipe]

Usch äckligt mot medmänniskor i er närhet Ledsen

Anmäl
2018-07-29 17:49 #5 av: MonicaLagerquist

#4 Det finns ingen i närheten.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-29 18:07 #6 av: [Sacred Pipe]

Snuskigt i alla fall och avsaknad av respekt Kräks

Anmäl
2018-07-29 18:09 #7 av: MonicaLagerquist

#6 Så du är inne och smyger på vår tomt.Eller har du ubåt med periskop och spionerar på oss när vi är ute och seglar?

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-29 18:30 #8 av: citytjejen

#2 Bara för att man har sex utomhus så betyder det inte att andra kommer att se. Så du behöver inte jaga upp dig så över faktumet att folk faktiskt får till det utomhus Skämtar

Anmäl
2018-07-29 21:06 #9 av: Emptymoment

#2 Jag tror att du har en pinne uppkörd där solen inte skiner, för du verkar vara väldigt stel. Låt mig hjälpa dig att ta ut den med dessa ord: Man ska göra allt man kan för att njuta av livet medans man kan. TS skrev dessutom att de var på en strand tidigt på morgonen. Om ett barn är ute vid vattnet så tidigt på morgonen är problemet större än att barnet ser två människor ha sex. 

Anmäl
2018-07-29 21:43 #10 av: MonicaLagerquist

#9
Instämmer till 110 procent

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-29 22:09 #11 av: AnnaFo

Självklart ser man till att vara på en plats vid ett tillfälle då risken är minimal att någon ser, särskilt barn. Ingen tar som sagt ut sina barn på utflykt kl 0330 på morgonen. I övrigt så håller jag med om att man ska få ha trevligt och lite äventyr med sin partner ibland, så länge ingen skadas av det. Jag råkade öppna fel dörr en gång när en kompis hade sex. Jag såg dem men jag bad snabbt om ursäkt, stängde dörren snabbt och gick därifrån. Nästa dag skrattade vi bara åt det. Det är ju bara sex liksom. Självklart en privat sak men inte tar man skada av om man skulle råka se det. Livet är för kort för att reta upp sig över sånt tycker jag. Finns värre saker.

Anmäl
2018-07-30 01:08 #12 av: MissClue

#0 Låter som en jätte mysig upplevelse! Jag har haft sex utomhus några gånger när jag var yngre mellan 15-24år. Nu hände det aldrig men skulle inte ha något emot att ha det där jag vet att vi absolut inte skulle blir påkomna. Jag tycker #2 "sacred pipe" tar i våldsamt i språket men håller med om att det är inget man vill se eller höra andra göra. 

Det ger en frihetskänsla. Typ som när jag badade i havet idag och tog av mig topless  där ingen kunde se. Ville absolut inte att ngn skulle se utan bara ge en speciell känsla för en liten stund 

Anmäl
2018-07-30 09:55 #13 av: Hera

#11 Nu är det ju skillnad på att gå in i ett rum där en kompis juckar och på att stöta på främmande som gör det. Jag hade tagit skada av att se främmande knulla på stranden.

Jag ser också det som fel att göra det på allmän plats. Stranden oavsett tid är en plats som många besöker. Nätter är populära för hundägare. 

Så ska man göra det ute så ska det inte var där andra vistas. Men i egen trädgård och liknande ok.

Man kan faktiskt bli anmäld.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-30 12:41 #14 av: AnnaFo

Det är ingen stor strand och det går bara en skogsväg dit. Kommer det en bil så hör man det. Vi var inte mitt på stranden utan i ena hörnet vid några träd. Man ser det inte direkt när man kommer till stranden utan det är i en undanskymd del. Jag håller med om att man inte ska göra det på offentlig plats där det brukar finnas folk men det finns faktiskt platser ute där det vissa tider på dygnet inte är människor. Och hör man att det kommer nån trots att det är mitt i natten får man väl skynda sig att ta på sig eller hoppa i vattnet och bada. Så länge situationen är den rätta och man har koll om nån kommer så är det ok. Jag vet de som tar båten till de är ensamma på någon liten ö där man tydligt ser om någon annan båt kommer men nu har inte vi tillgång till någon båt tyvärr. Grym frihetskänsla är det i alla fall att vara nakna ute o s v och stor variation jämfört med det ”vanliga” sexet, så länge man har koll.

Anmäl
2018-07-30 13:03 #15 av: [Sacred Pipe]

# 9 Jag tror att du har en pinne uppkörd där solen inte skiner, för du verkar vara väldigt stel.

Tack men den pinnen sitter bra där den sitter ,stel absolut och konservativ samt pryd vad gäller såna här frågor.

# 11 Självklart en privat sak men inte tar man skada av om man skulle råka se det. Livet är för kort för att reta upp sig över sånt tycker jag. 

Jo det finns dom som tar skada och mår fruktansvärt illa av att se andra agera ut sina sexlustar och här handlar det om vett och etikett att helt enkelt ta hänsyn till medmänniskor

# 13 Men i egen trädgård och liknande ok.

Även där gäller lagen om ofredande,förargelseväckande beteende och jag håller med dig man mår illa och vill inte se sånt ute på allmän plats. Jag tycker det handlar om sunt förnuft att man tar hänsyn

# 14 Så länge man har koll men hur lätt är det inte att nån smyger upp på er och sen anmäler och det kan kosta upp till 4000 i böter. Är det verkligen värt det ? Det kan vara olika rubriceringar så som förargelseväckande beteende, sexuellt ofredande samt vanligt ofredande. Man bör nog tänka sig för eftersom det är helt avsaknad av respekt mot sina medmänniskor och möter jag det så anmäler jag direkt för vi ska alla kunna vistas ute utan att bli äcklade och illa berörda av folk som har sex på allmänna platser. 

https://lawline.se/answers/sex-pa-allman-plats

Osmakligt,skamligt och ett rysligt dåligt billigt beteende av er som ägnar er åt sex på allmänna platser. Vet skäms på er LedsenLedsenLedsenLedsen

Anmäl
2018-07-30 14:10 #16 av: Fransu

Inte för att jag skulle vilja springa på folk som är mitt uppe i en sexakt. Jag skulle genast vända mig om och gå åt andra hållet. Men jag skulle ju inte ta skada av det. Jag har hört folk jag känner ha högljutt sex, verkligen ingen angenäm upplevelse. Men som sagt, ingen skada skedd. På vilket sett skulle man ta skada? Sex är ju trots allt en helt naturligt. 

Blir ni illa berörda även om ni skulle råka se vilda djur para sig? Precis lika naturligt som att människor har sex emellanåt.

Nu tycker jag inte att man ska ha sex var som helst, hur som helst för allmän beskådan. Men det som beskrivits i tråden tycker jag inte känns som att det finns anledning att bli upprörd över.

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2018-07-30 14:18 #17 av: Hera

#16 Så för att du inte bryr dig så är det konstigt att andra skulle må illa eller dåligt av att se främlingar ha sex där man inte väntar sig det?

Djur är rent löjligt att jämföra med. Dom har ingen annan stans att ha det än i naturen. Människan har både hem och förstånd till att veta att det är oönskat av dom flesta.

Att sex är naturligt betyder inte att man vill se det ute på promenaden.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-30 14:21 #18 av: Hera

#15 Om någon går in i min trädgård och jag har sex där får man skylla sig själv. Det är ingen allmän plats. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-30 16:29 #19 av: Fransu

#17 Jag har inte skrivit att jag inte att jag bryr mig. Men att skriva att man tar skada av att se vuxna människor frivilligt ha sex med varandra tycker jag är lite överdrivet. Jag vill heller inte se på när folk har sex. Det är även mycket annat jag inte vill se här i livet. Men det mesta kan man faktiskt undvika att titta på. Råkar man se något man tycker är obehagligt så är det ju bara att vända bort blicken och gå vidare med sitt liv.

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2018-07-30 16:31 #20 av: Hera

#19 Du må tycka det är överdrivet men det förändrar inte att det påverkar människor olika. Du går vidare med ditt liv, medans en annan behöver tid för det.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-30 16:37 #21 av: Milkshake

#19 Håller med.

Anmäl
2018-07-30 16:49 #22 av: Fransu

#20 Ja, alla tar den tid dom behöver såklart. Glad

"Grief is like the ocean; it comes on waves ebbing and flowing. Sometimes the water is calm, and sometimes it is overwhelming. All we can do is learn to swim."

Anmäl
2018-07-30 16:53 #23 av: Emptymoment

TS/  #14 sluta försvara dig, du har inte gjort något fel Lipar Jag står i vanliga fall på lagens sida, men i detta fall kan jag inte se något fel i det ni har gjort eftersom ni gjorde det undangömt. Skulle sedan polisen titta förbi och avbryta får man väl be om ursäkt och ta sina böter med gott humör för att sedan gå vidare och njuta av att man hade en trevlig stund.

För alla som säger att de skulle ta skada av att se två eller flera personer ha sex offentligt så beklagar jag, men så länge ni inte är barn så är det en konstig reaktion. Det finns nakenhet överallt, omklädningsrum, stranden, internet och lite var som helst. Om dessa situationer också gör er obekväma eller om ni tar skada av det, så kanske ni behöver hjälp med det problemet.


#15 Okej, då får den sitta där den sitter :) Hoppas bara du hittar lite passion(inte nödvändigtvis offentligt sex) i ditt liv också!

Anmäl
2018-07-30 17:33 #24 av: Hera

#23 Nakenhet är inte sex. Det hoppas jag du gör skillnad på.

Märkligt att anse att andra som inte vill se sex där det inte hör hemma är konstiga. 

Vi är nog ganska många som anser att sex är privat. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-07-30 19:17 #25 av: Emptymoment

#24 Vi får nog "agree to disagree" om att sex inte är nakenhet, även om jag kan hålla med om många olika sexuella handlingar kan utföras med olika mängd kläder på. Du missförstod också mitt inlägg tror jag. Jag menade att man är lite utav en hycklare om man accepterar nakenhet på ovan nämnda ställen, men inte i sexuella sammanhang. Sex är privat, även för mig. Nakenhet är, normalt, inte privat då det sker i omklädningsrum, på stranden, nudistsamlingar, läkarundersökningar, porr på internet osv osv.

Anmäl
2018-07-30 19:27 #26 av: raichu

#24 Rent krasst så finns det ingen plats där sex inte hör hemma då det i grunden är så naturligt att jag inte ser varför man skulle ta skada (vuxen som barn).

För när vi bodde i tex familjegrupper på stenåldern så kan du ge sjutton på att barnen såg de vuxna ha sex, de växte nog mer eller mindre upp med det.

Att sex ses som privat är en modern grej som (fall inte mina historiekunskaper är helt fel) startade i samband med tex kristendomen, jag är rätt säker på att även under tidig medeltid så var det vanligt att barnen såg sina föräldrar ha sex.

Till er som skulle ta skada av att se främmande människor ha sex, kollar ni/har ni sett porr? Cool

Anmäl
2018-07-30 21:45 #27 av: Emptymoment

För de som är intresserade kommer jag nu att dra mig ur diskussionen. Jag har sagt mitt och står för det. Om ni inte håller med TS, säg er åsikt på ett trevligt sätt och håll god ton sätt. Hera är ett bra exempel. Hon säger vad hon tycker utan att trakassera någon. Sacred Pipe är ett dåligt exempel. Hon kommer med påhopp och försöker få TS att skämmas.

Tack för mig :)

(pssst TS, stå på dig)

Anmäl
2018-07-31 06:44 #28 av: MonicaLagerquist

Jag kommer förhoppningsvis ha mer bra sex utomhus.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-07-31 09:29 #29 av: AnnaFo

Jag vill också ha det igen. Häftigt och stark frihetskänsla. Effektivt sätt att hålla glöden het i förhållandet också. Men jag tänker inte riskera att någon känslig person ser.

Anmäl
2018-08-01 09:00 #30 av: ehmd

Att titta på ett par som har sex på allmän plats är ej straffbart. 

Att däremot ha sex på allmän plats kan vara straffbart om det upptäcks. Rubriceringen blir beroende av omständigheterna, men tänkbara rubriceringar är: sexuellt ofredande (möjligtvis också vanligt ofredande) eller förargelseväckande beteende.

Om sexualakten utförs någorlunda diskret torde förargelseväckande beteende (brottsbalken 16 kap 16 §) vara det troligaste utfallet vid fällande dom. Straffet för förargelseväckande beteende är penningböter.

Huruvida uppsåtet är att upptäckas eller inte i det specifika fallet spelar ingen roll eftersom paragrafen är utformad på så vis att det räcker att beteendet är "ägnat" att väcka förargelse. 

Detta innebär att beteendet typiskt sett ska vara förargelseväckande enligt allmänt rådande normer vilket sex på allmän plats torde vara.

Anmäl
2018-08-04 09:31 #31 av: GIKmio

#2 Vad är problemet med att ha sex i en segelbåt ute på sjön, eller vid någon öde ö? Då kan man ju gå loss på stranden eller klipporna om man vill.. Ingen som varken ser eller behöver bry sig om det.

Sajtvärd på Nostalgi i Fokus. Medarbetare på Sport i fokus, Öl i fokus och Värmland i fokus..

Anmäl
2018-08-05 01:19 #32 av: Scintilla

Ville prova förut men var för feg hehe.

Anmäl
2018-08-05 08:06 #33 av: MonicaLagerquist

#32

Dumt att vara feg.Passa på nu när det är lite lagom varmt och kvällarna börjar bli lite mörkare.

Vågar man inte ha utomhus sex kan man ju alltid ha bilsex.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-05 13:43 #34 av: Hera

#33 Lagom varmt? Yrar

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-08-05 15:20 #35 av: MonicaLagerquist

#34     Man behöver ju inte ha det i solgasset mitt på dagen.Skämtar

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-05 15:27 #36 av: Hera

#35 här har vi 25 grader även mitt i natten

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-08-05 17:24 #37 av: MonicaLagerquist

#36 Har ni inte AC i bilen?

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-05 18:12 #38 av: Hera

#37 Jag har ingen bil. Har inte heller någon önskan om att ha sex i bil hehe

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-08-05 18:14 #39 av: MonicaLagerquist

#38 Ja då blir det ju lite knivigt.Skämtar

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-08 15:43 #40 av: Devya

#34 Mest obekväma sexet någonsin ju. 🙈 Har testat en gång och aldrig mera. 🤣 Rekommender inte det om man nu inte har en skåpbil eller något. 😁

Anmäl
2018-08-08 17:33 #41 av: MonicaLagerquist

#40     Framsätet fungerar bra om man drar tillbaka stolen så längt det går.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-08-08 20:28 #42 av: Linn Is The New

Sex i skogen är helt fantastiskt. Jag hade det dock mitt i natten, mot ett träd vilket var lite obekvämt men du kunde höra ugglorna iaf :D 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.